top of page

Wat voegt de ouderraad toe of waar zijn ze voor?

De ouderraad behartigd de belangen van kinderen en ouders (de klanten) van KC Dikkertje Dap en BSO 't Speelveld. In de praktijk helpen wij de leiding van KC Dikkertje Dap en BSO 't Speelveld om problemen te voorkomen (of op te lossen) en het voor kinderen, medewerkers, ouders, bedrijf en omgeving beter te maken.​

Ik ben Jorien Dirksen en sinds ruim 6 jaar woonachtig in Haarsteeg. Samen

met mijn vriend (Jory de Kort) en onze twee zoons, Noa (4 jaar) en Manu (2

jaar), wonen wij hier met veel plezier. Ik zelf kom oorspronkelijk uit

Maassluis en Jory is geboren in Haarsteeg, en opgegroeid in Vlijmen. Na

verschillende verhuizingen door het hele land, zijn we uiteindelijk hier

neergestreken. In onze vrije tijd zijn we veel met muziek bezig (ik als

saxofonist en Jory als bassist) en we houden van wandelen, koken, borrelen

en erop uit gaan. Ik vind het erg leuk om bij de ouderraad van de BSO te

zitten en op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan een fijne plek

voor onze kinderen om op te groeien!

 

 

Hoi hoi,

 

Mijn naam is Pauline van der Lee en ook ik ben sinds kort lid van de BSO ouderraad. Samen met Jochem heb ik twee dochters, Filou (3 jr) en Loreen (2 jr). Zij zitten momenteel nog bij KC Dikkertje Dap, maar daar gaat in januari 2023 verandering in komen. Ik vind het belangrijk dat wij als ouderraad een vertegenwoordiging zijn van alle ouders, dus als je onderwerpen hebt die we mee moeten nemen, dan hoor ik het graag! Tot januari!

 

Groetjes, Pauline

 

 

 

Dag dag,

Ik ben Lizette Wolters, moeder van Amber (9) en Viggo (6). Sinds 2017 wonen wij met ons gezin in Haarsteeg. Daarvoor woonden we in Utrecht waar Amber en Viggo naar het KDV, School en BSO zijn gegaan. Het was eerst even wennen in Haarsteeg maar inmiddels hebben we onze draai gevonden.

Door mijn ervaring met het Utrechtse KDV en BSO kijk ik vooral hoe we in Haarsteeg zo her en der kunnen moderniseren.  Spreek me gerust aan bij de BSO of op het schoolplein.

 

 

 

 

Hoi!

 

Ik ben Fabienne Streefkerk, 35 jaar jong en moeder van Raven Cato (bijna 4 jaar oud) en Lou James (1,5 jaar oud). Ik werk als Accountmanager in de mode en als ik tijd over heb vind ik het leuk om me bezig te houden met sporten. Wij zijn anderhalf jaar geleden in Victoria Haarsteeg komen wonen en hebben het ontzettend naar ons zin hier. Nu Raven bijna start op de BSO, leek het mij leuk me hier iets intensiever mee bezig te gaan houden en voor in te zetten. Bij Dikkertje Dap en op 't Speelveld kunnen jullie mij, mijn partner Gert-Jan en de kindjes langs zien komen op maandag, dinsdag en donderdag!

Groetjes Fabienne

 

 

 

 

 

Hallo, ik ben Simone Heijnen, 35 jaar en woon met mijn man Patrick, zoon Pepijn (4jr) en dochter Veerle (2jr) in Haarsteeg.

Op maandag dinsdag en vrijdag speelt Veerle bij Dikkertje Dap en Pepijn bij de BSO. Sinds november zit ik bij de ouderraad samen met 4 andere dames.

 

Jorien.jpg
Fabienne.jpg
Lisette.png
Simone.png
Pauline.jpg
bottom of page