top of page

Ons Kindcentrum is kleinschalig, hierdoor ziet u als ouder en de kinderen altijd dezelfde gezichten binnen het kindcenrum. Dit wekt veiligheid en betrouwbaarheid. Ook is bij ons de directeur Suzanne Groothuis vaak op locatie aanwezig. U bent altijd vrij om langs te komen. Wanneer u van te voren laat weten dat u wilt komen, maakt Suzanne tijd voor u. Wij geven u graag een rondleiding.

 

Als ouder krijgt u regelmatig een nieuwsbrief thuis waarmee we u op de hoogte willen houden. In de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de nieuwste wetten of veranderingen die we in het kindcentrum moeten gaan doorvoeren. Ook houden we u op de hoogte van onze VVE projecten. Zo kunt u activiteiten of liedjes met u kind oefenen en bent u op de hoogte van wat u kind hier doet.

Wij vinden ouderinspraak belangrijk en we vinden het daarom ook erg fijn dat wij een ouderraadcommissie hebben. Hier hebben wij veel baat aan. In de ouderraad kunnen ouders hun inspraak laten horen over verschillende onderwerpen. 

De ouderraad behartigd de belangen van kinderen en ouders (de klanten) van KC Dikkertje Dap en BSO 't Speelveld. In de praktijk helpen zij de leiding van KC Dikkertje Dap en BSO 't Speelveld om problemen te voorkomen (of op te lossen) en het voor kinderen, medewerkers, ouders, bedrijf en omgeving beter te maken. De ouderraad komt een aantal keer per jaar samen met onze leidsters om te vergaderen. 

Wilt u graag deel uit maken van onze ouderraad kunt u ons altijd even mailen. 

Hieronder ziet u nog wat sites die mogelijk voor u de moeite waard zijn om even op te kijken.

 

 

logo2KinderopvangTotaal_RGB-705x229.jpg
boink.png
Logo_Belastingdienst.svg.png
bottom of page