top of page

Over Ons

Beste (aankomende) ouder, verzorger,

 

Welkom bij kindcentrum Dikkertje Dap en BSO ‘t Speelveld.

Inmiddels ben ik, Suzanne al 30 jaar eigenaar van dit kindcentrum. Ik ben 30 jaar geleden begonnen aan huis in Vlijmen en ik ben gaan uitbreiden naar het pand waar we tot op heden zitten, in Haarsteeg. Inmiddels is Liz, mijn dochter, ook in dienst getreden bij Dikkertje Dap en neemt zij steeds meer taken van mij over waardoor Dikkertjedap een echt familiebedrijf is geworden. 

Uw kind is uw kostbaarste bezit en u wilt dat het in goede handen is. Op ons kindcentrum en BSO kunt u altijd vertrouwen. In een rustige omgeving bieden wij kleinschalige en huiselijke opvang waar we uw kind met liefde verzorgen en waar uw kind met plezier naartoe gaat. Het is vertrouwd, veilig en professioneel.

Wij geven de allerkleinste kinderen in de babygroep de ruimte om in alle rust te groeien, te ontwikkelen, te spelen, te delen en te leren. Uw kind krijgt een eigen plekje in een vaste groep en leert zo de pedagogisch medewerkers en de andere kinderen goed kennen. Vanaf 2 jaar gaat uw kindje naar de peutergroep  waar het extra stimulering en begeleiding krijgt in de voorbereiding op de basisschool.                                                    

We houden u dagelijks op de hoogte hoe het met uw kind gaat. Ook krijgt uw kind een mentor toegewezen. Deze pedagogisch medewerker heeft extra aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Heeft u vragen of wilt u overleggen, dan kunt u bij haar terecht.

Door onze persoonlijke, vertrouwde aanpak is de overstap naar de BSO een logische stap. Wij halen de kinderen op van school met een bus met ons logo erop, duidelijk en herkenbaar.

Kinderopvang pakt financieel vaak voordeliger uit dan u denkt. Onder de streep betaalt u vaak minder omdat de overheid meebetaalt, in de vorm van kinderopvangtoeslag. Wat u uiteindelijk betaalt is (o.a.) afhankelijk van uw inkomen, aantal kinderen, gekozen opvangvorm(en), aantal opvang uren en de werkuren van de minst werkende ouder.

Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl  

Hierbij ontvangt u alle informatie die u nodig heeft. Maar heeft u vragen dan kunt u een afspraak maken voor een rondleiding en kennismakingsgesprek. Dan kunt u de sfeer komen proeven en kunnen wij al uw persoonlijke vragen beantwoorden. 

 

Vragen stellen mag natuurlijk ook telefonisch of via de mail.

 

Met vriendelijke groet,

Kindcentrum Dikkertje Dap

Suzanne Groothuis (Directeur)

Tel 073-5112179

info@dikkertjedap-haarsteeg.nl

bottom of page