top of page

Wat voegt de ouderraad toe of waar zijn ze voor?

De ouderraad behartigd de belangen van kinderen en ouders (de klanten) van KC Dikkertje Dap en BSO 't Speelveld. In de praktijk helpen wij de leiding van KC Dikkertje Dap en BSO 't Speelveld om problemen te voorkomen (of op te lossen) en het voor kinderen, medewerkers, ouders, bedrijf en omgeving beter te maken.​

Wij stellen u graag voor aan onze nieuwe ouderraad (sinds zomer 2022)

Hi, ik ben Lisa en woon samen met mijn vriend en zijn dochter (11) sinds dit jaar in Herpt, we zijn hier dit jaar vanuit Rotterdam komen wonen.

Onze dochter Laran gaat op de maandag, woensdag middag en vrijdag naar Dikkertje Dap en ik zit sinds de zomer van 2022 in de ouderraad.

tot ziens!

Hoi ik ben Manon Coensen, 31 jaar en woon samen met mijn vriend Tim en onze dochter Noa van 1 jaar in Vlijmen. Op dinsdag en woensdag zit Noa bij Dikkertje Dap. Sinds dat zij hier komt spelen en leren, heb ik besloten om me voor de ouderraad aan te melden. De OR bestaat uit een hele nieuwe club Moekes ;) waarvan ik er dus één ben. 

Tot ziens!

Hallo, Ik ben Ivonne legdeur- van Korven. Ik ben 35 jaar oud en de mama van Bibi en Morris. Bibi is 3 jaar en Morris wordt bijna 2 jaar. Samen met papa Pim wonen wij in Vlijmen. Op maandag en woensdag spelen Bibi en Morris bij Dikkertje Dap. Sinds deze zomer zit ik samen met de 4 andere dames bij de OR. 

Wie weet tot ziens!

Ik ben Crisje, moeder van Niek. Niek is net 3 geworden en gaat iedere vrijdag en de woensdagochtend in de even weken bij Dikkertje Dap spelen. 

Hallo! Ik ben Simone Lommers-Buijs, 30 jaar oud en mama van Jesse (1 jaar). Samen met Roel en Jesse woon ik in Haarsteeg. Jesse speelt op dinsdag bij Dikkertje Dap. Ook ik zit sinds de zomer van 2022 bij de nieuwe OR van Dikkertje Dap. 

Tot ziens. 

Heeft u vragen, opmerkingen of andere zaken die u niet kwijt kunt bij het team van het KC, spreek ons dan aan of neem via onderstaand formulier contact met ons op.

 

 

Contact

Bedankt voor de inzending!

ouderraad lisa.png
bottom of page