top of page

Welkom op de website van BSO 't Speelveld

 

Kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar worden bij ons buiten schooltijd opgevangen in een huiselijke sfeer. Wij stimuleren de kinderen om zoveel mogelijk buiten actief te spelen en/of te sporten. Ook worden er elke dag knutselactiviteiten aangeboden voor de kinderen die creatief bezig willen zijn.

 

Tijdens de vakanties zijn wij de gehele dag geopend van 7.30u tot 18.00u. Er wordt altijd een vakantieprogramma gemaakt waarbij we met de BSO bus velen speeltuinen, pretparken, dierentuinen en bossen bezoeken. Ouders kunnen hier op inschrijven. Voor de uitstapjes wordt geen extra bijdrage gevraagd!

 

Onze BSO is gevestigd bij voetbalvereniging VVHaarsteeg. Wij hebben de kantine en 1 voetbalveld tot onze beschikking. Het voetbalveld wordt veel gebruikt door de kinderen, hier kunnen zij allerlei sporten beoefenen en kunnen er voetbal partijtjes worden ondernomen. De kinderen van de BSO krijgen bij ons ook de ruimte om wat te eten en om zich om te kleden voor hun training. Wij helpen hen daar graag bij. Ouders kunnen de kinderen eten mee geven die wij voor ze warm maken, zo hoeven de kinderen en de ouders niet te haasten thuis maar kunnen de kinderen meteen door naar de training. De jongste kinderen kunnen door een leidster naar de training worden gebracht, soms wordt er ook met de trainers zelf afgesproken dat zij de kinderen komen halen in de kantine bij ons. Voor een sfeerimpressie van onze BSO kunt u even de foto's bekijken.

Voor verdere info kunt u altijd bellen naar 06 51 48 62 72 of mailen naar info@dikkertjedap-haarsteeg.nl

bottom of page