top of page

 

K.C. Dikkertje Dap is een professioneel kindcentrum gevestigd in Haarsteeg dat opvang biedt aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. 

Wij hebben 2 groepen. Een babygroep waarin kinderen van 10 weken tot 1,5 jaar opgevangen worden en een peutergroep waar kinderen van 1,5 jaar tot ze naar de basisschool gaan worden opgevangen. De peuters worden regelmatig in 2 groepen verdeeld. De 3+ kinderen krijgen aparte activiteiten aangeboden, gericht op hun ontwikkeling en de voorbereiding op de basisschool.

Gekwalificeerde leidsters en continuïteit zorgen er voor dat u kind zich bij ons thuis voelen en zich samen met anderen kinderen kunnen ontwikkelen. Daardoor kunt u met een gerust hart naar u werk.

Dikkertje Dap beschikt over een grote, uitdagende tuin waarbij de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. De tuin is gevestigd achter ons pand en de kinderen lopen op een veilig pad er naar toe. De tuin is voorzien van voldoende spelmateriaal zoals een zandbak, schommel, klimrek en trampoline. Verder hebben we in de zomer ook badjes voor de nodige verkoeling en zorgen we voor voldoende schaduw in onze tuin. We gaan regelmatig naar de dieren kijken bij de zorgboerderij de Deel. Daar gaan we de dieren eten geven, aaien en verzorgen. Ook mogen we weleens dieren lenen en die komen dan een tijdje bij ons logeren.

Hoe ziet een dag eruit?

Net zoals bij u thuis houden we sterk rekening met de basisbehoeften van de kinderen. We nemen rustig de tijd voor het afscheid nemen van de ouders, eten en drinken, spelen, voorlezen, zingen, slapen en natuurlijk voor het plezier maken met elkaar. Kom gerust eens kijken hoe ons kindercentrum eruit ziet en hoe het er aan toe gaat, we leiden u graag rond.

bottom of page