Voor de basisschool in Haarsteeg, de Lambertusschool bieden wij ook voorschoolse en tussenschoolse opvang aan.

De kinderen die bij ons naar de voorschoolse opvang komen, worden opgevangen bij het kinderdagverblijf in Haarsteeg. Hier kunnen zij in de ochtend nog spelen en/of knutselen voordat zij naar school gaan. Er is hier ook een BSO kast aanwezig met BSO materialen. De kinderen kunnen vanaf 07.30 komen en worden rond 08.15 door een van onze leidsters naar school gebracht zodat zij hier om 08.30 aanwezig zijn.

 

Ouders kunnen bij ons kiezen uit twee verschillende vormen van tussenschoolse opvang. Wij bieden het overblijven aan maar wij bieden ook de Lunchclub aan. 

Kinderen die overblijven worden onderverdeeld in de onder en bovenbouw. We maken dus gebruik van twee verschillende lokalen. 

Kinderen die bij ons overblijven nemen hun eigen eten en drinken mee vanuit thuis, zij kunnen dit opeten in deze lokalen. Nadat zij klaar zijn mogen zij gebruik maken van een binnenruimte om te knutselen of ze kunnen er voor kiezen om buiten te spelen. De overblijf wordt gedaan door vrijwilligers. Wel loopt er al altijd een BSO leidster van ons rond en zij is de coördinator van de overblijf. 

 

Kinderen die naar de lunchclub komen worden door een BSO leidster opgehaald op school. ZIj staat op de verzamelplaats en neemt de kinderen vervolgens mee naar de Steeg in Haarsteeg, dit is op loopafstand van de school. Hier wordt door onze leidster de tafel gedekt. Kinderen hoeven hierbij dus geen eigen eten en drinken mee te nemen, maar krijgen dit van ons. De Lunchclub is vaak een wat kleiner groepje van het bij het overblijven. Kinderen krijgen na het eten de keuzen om wat te kleuren of zij kunnen gebruik maken van de danszaal om lekker te spelen. De kinderen worden na de lunch weer terug gebracht naar school.