Wat is een kindercentrum

Kindercentrum Dikkertje Dap is een professionele opvangmogelijkheid voor kinderen. Wij hebben 3 groepen. Een babygroep waarin kinderen van 10 weken tot 1,5 jaar opgevangen worden. Een peutergroep waar kinderen van 1,5 jaar tot 3 jaar in opgevangen worden en dan nog een 3+ groep. Hierin worden kinderen van 3 tot ze naar de basisschool gaan opgevangen.
Gekwalificeerde leidsters en continuïteit zorgen er voor dat u kind zich bij ons thuis voelt en zich samen met anderen kinderen kan ontwikkelen. Daardoor kunt u met een gerust hart naar u werk.

 

Hoe ziet een dag eruit?
Net zoals bij u thuis houden we sterk rekening met de basisbehoeften van de kinderen. We nemen rustig de tijd voor het afscheid nemen van de ouders, eten en drinken, spelen, voorlezen en zingen, slapen en natuurlijk voor het plezier maken met elkaar. Wanneer u wilt zien hoe ons kindercentrum eruit ziet en hoe het er aan toe gaat, kunt u gerust eens komen kijken en leiden we u graag rond. Hoe we te werk gaan kunt u in ons pedagogisch beleidsplan lezen, deze staat op onze site onder Dikkertje Dap, maar u mag hem ook bij ons opvragen.

 

Hele en halve dagopvang?
In ons kindercentrum kunt u hele en/of halve dagen afnemen. Zo kunt u dagdelen kopen die u nodig heeft. Bij ons kunt u er voor kiezen om maar een dagdeel af te nemen. Wij adviseren u echter om minimaal 3 dagdelen af te nemen om pedagogische redenen.

 

 

dikkertjedap